Yeni bir sosyal medya platformu: Tripin

Yazar: Oyun İnceleme Tarih: 17:55:00 Kategori: , , , , , Yorum: Yorum Yap
Yeni bir sosyal medya platformu: Tripin

Günümüzdeki internet hayatında her geçen gün yeni web siteleri ve sosyal platformlar ortaya çıkmakta. Bunların arasına en son eklenen platform ise tripin.
Peki Tripin nedir?
Tripin bir sosyal seyahat platformudur. Diğer sosyal platformlardan farkı ise tamamen seyehat üzerine kurulmuş olmasıdır.
Tripin kullananlar online seyahat ajandası şeklinde hazırlanmış aplikasyon sayesinde yolculukları sırasında aldıkları notları, gezdikleri rotaları, çektikleri fotoğrafları veya videoları kaydederek arkadaşları ile paylaşabiliyor. Hazırlanmış keşfet özelliği ile gitmediğiniz yerler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca bu özellik ile oraya önceden gidenlerin paylaştıklarını görebilirsiniz.
Kasım 2012 ayı itibariyle kullanıma açılan Tripin ‘e 690 rota, 3650 fotoğraf, 140 video eklenmiş durumda.  Uluslarası İnteraktif Medya Ödülleri’nde Lifestyle dalında en iyi uygulama ödülüne layık görülen Tripin, gerçekleşen 141 başvuru arasından 500 puan üzerinden 475 puan alarak birinci seçildi.
Tripin uygulamasını Apple cihazlarınıza indirmek için burayı, Android cihazlarınıza indirmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Site: Tripin
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

  1. 4square'ın biraz daha gelişmiş hali, çok seyahat eden kişiler için birebir bir sistem olmuş

    YanıtlaSil
  2. Biraz duyurulursa güzel bir sistem olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ilerlemeye hazır bir sistem. Kısa zamanda hızlı ilerlemeler kaydedebilir.

      Sil