Siteniz Üzerinden Kazançlarınızı Arttırın...

Yazar: Oyun İnceleme Tarih: 21:02:00 Kategori: , , , , , , , Yorum: Yorum Yap
Google Adsense'nin çoğu internet sitesinin para kazanmak için kullandığı bir sistem olduğunu biliyoruz. Gerçekten hepimiz web sitemizden para kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
adsense
Bugünkü yazımızda Google Adsense ile nasıl daha fazla kazanç elde edilir onu göreceğiz.
  • Önce Google Adesense reklam formatı üzerinde karar vermeliyiz. Google Adsense'de en çok kabul edilen yayın formatı 336×280′dir. Yapılan araştırmalarda en çok tıklanan ve tıklandıktan sonra incelenen reklam türü olduğu gözüküyor. Peki neden bu tür olduğunu düşündünüz mü?Bu şekil normal web linkleri gibi görülmektedir ve kişiler bu tür linkleri tıklamaya alışmışlardır. Tıkladıkları reklamın adsense reklamı olduğunu biliyor veya bilmiyor olabilirler.
  • Reklamların renk ve içeriklerinin sitenizle uyumlu olup olmadığına dikkat ediniz. Bu ise reklamların sizin sitenizin bir parçası olarak görünmesini sağlar ve tıklanma az da olsa artar.
  • SSI (yani Server Side Included) kullanan web sayfaları için Adsense kodlarını yerleştirmeyi otomatikleştirin. Host sağlayıcınıza serverin SSI destekleyip desteklemediğini sorun. Peki bu nasıl yapılır? Sadece adsense kodlarınızı bir text içine yapıştırın ve “adsense text” şeklinde kaydedin ve serverda ana dosyaya yükleyin. Sonra SSI kullanarak diğer sayfalarda gerektiği yerlerde kodu çağırın. Bu madde sitesine otomatik olarak sayfa ekleyenler için zaman kurtarıcı olacaktır.
Bu basit maddeler sayesinde web sitenizden yüzlerce hatta binlerce dolar kazanabilirsiniz.
Bu maddeler daha önce başkaları tarafından denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmıştır. Sizlerde bu yolları kullanarak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder