Avea Ramazan Hediyesi Sahur İnternet Kampanyası

Yazar: Oyun İnceleme Tarih: 18:17:00 Kategori: , , , , , , Yorum: Yorum Yap
Bu yazımızda sizlere, Avea ramazan kampanyası, ya da Avea ramazan hediyesi niteliğinde bir Sahur İnternet Kampanyası hakkında bilgi vereceğimizi belirtmemiz gerekmektedir. Avea ramazan kampanyası olan Sahur İnternet Kampanyası’nın ücretsiz olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Avea ramazan hediyesi nasıl mı ücretsiz? Gelin Sahur İnternet Kampanyası hakkında bilgileri birlikte edinelim:
Avea ramazan kampanyası kapsamında, her gece 02:00 – 06:00 saatleri arasında ücretsiz 250 MB internet kullanma hakkınız bulunuyor. Bu hakka sahip olmak için yapmanız gereken tek şey ise, SAHUR yazarak ücretsiz şekilde 5555′e göndermek. Ardından, her gece ücretsiz 250 MB internet kullanımı hakkına sahip oluyorsunuz.
Avea ramazan hediyesini almak için sadece bireysel faturasız Avea kullanıcısı olmanız gerekmektedir. 7 Ağustos 2013 tarihine kadar Sahur İnternet Kampanyası geçerli olacaktır. Data hatlarının faydalanamayacağı Sahur İnternet Kampanyası’ndan sadece sesli görüşme yapabilen Avea abonelerinin yararlandıklarını belirtmemiz gerekmektedir.

Alıntıdır.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar: