Baş Ağrısı Nasıl Geçirilebilir?

Yazar: Oyun İnceleme Tarih: 17:28:00 Kategori: , , , , , , Yorum: Yorum Yap


Stresli ve yorucu bir günün ardından başınız ağrıyabilir. Veya bulunduğunuz hastalık konumu da baş ağrısı nedenlerinden biri olabilir. Bu baş ağrılarınızı ilaç kullanmadan geçirmenin yöntemlerini arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tabi %100 başarı garantisi yoktur. Bizim sadece birkaç yöntem. Bu yöntemleri denediyseniz ve baş ağrınız geçmediyse bir uzmandan yardım almanızı öneririm.


1- Temiz Hava


Eğer başınızın ağrısı nedeniniz sinirselse temiz hava bu baş ağrısına çok iyi gelebiliyor. Sessiz ve sakin açık havalı ortamlarda havayı sonuna kadar içinize çekmeniz ve yavaş yavaş ortamda dolanmanız önerilir.


2- Masaj


Migren türü ağrılarınızda ilk olarak karanlık ve sessiz ortamlarda yatıp dinlenmeyi deneyin. Eğer ağrı devam ediyorsa başınızı tülbentle sıkma, buz koyma vb. yöntemleri de deneyin. Eğer başınızın ağrısı halen devam ediyorsa masaj yöntemini deneyin.


3- Limonlu Acı Kahve


Duş almak vücudunuzu rahatlatır ve ağrıları gerçekten dindirebilir. Sıcak suyla duş alıp ardından sessiz sakin bir yere yatınız. Araştırmalara göre muz, makarna ve balık yağının baş ağrısına iyi geldiği söyleniyor. Bunları deneyebilirsiniz. Bunlardan sonuç alamadıysanız acı kahveye biraz limon karıştırıp için ve bir de onu deneyin.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

  1. bunları deneyecem ben başım çok ağrıyo genelde sürekli sabah akşam yatarken bağ ağrısına uyku bile uyuyamıyorum eywallah :)

    YanıtlaSil